Om migJeg er 52 år, uddannet litograf (grafisk tekniker) og autodidakt (hobby) billedkunstner.

Jeg har arbejdet med form og farver lige siden jeg startede på EFG grafisk skole. I 1995 lavede jeg mit første abstrake maleri og det er den dag i dag stadigvæk en fornøjelse for mig at lege med form og farver. Da det er min hobby og ikke den eneste hobby jeg har, gør jeg ikke så meget ud af at udstille min kunst, men en del kan ses her på min hjemmeside. Den største glæde for mig i denne forbindelse er den kreative proces og at jeg kan lave kunst til min egen bolig.

Skulle der være interesse for at købe noget af min kunst er det selvfølgelig også muligt. Du kan også købe et kunst print fra min digital kunst i A4 format til 49 kr.

 

Vil du se et værk i menuen digital kunst slide show i længere tid så tryk på det med en finger (på mobil). Kig videre ved at trykke med fingeren på værket igen og træk fingeren ned på telefonen. Så starter slide show igen.

Jeg kan godt lide at cykle og har en citybike og en mountainbike. Fotografering er også noget der interesserer mig. Jeg viser derfor også billeder fra steder jeg har boet, fra naturen og nogen af mine rejser her.

Allan Willumsen

Højstrupvej 64, 3 th

5200 Odense V

Danmark

Tlf. / Phone +45 31 33 08 38