Akrylmalerier


 

Flyt musen ind i billedet for at stoppe slideshow 2. flyt musen ud af billedet og slideshow starter igen :)

Med 25 års beskæftigelse inden for den grafiske branche har jeg arbejdet meget med farver. Derfor har jeg også lært en del om farver og med denne indfaldsvinkel fik jeg en dag en ide som jeg ville afprøve. Jeg ville forsøge at lave et abstrakt maleri og da det lykkedes mig er det efterfølgende blevet en hobby som jeg nyder.

Når jeg udtrykker mig kunstnerisk og bevæger mig ind i det abstrakte univers giver det mig en følelse af indre ro. Jeg er sikker på at mine følelser og temperament også kommer til udtryk i mange af mine malerier og digital kunst, lige som naturen også er en stor inspirations kilde for mig. Derudover benytter jeg mine egne kreative evner til at opnå det rette abstrakte udtryk.

Kombinationen af ovenstående, samt min passion for at udtrykke mig kunstnerisk er resultatet af mine malerier og digital kunst.

Nogle af disse malerier som ses her på min hjemmeside er solgt og nogle er til salg. Skriv eller ring gerne, hvis min kunst er interessant for dig! Jeg kan sende en prisliste med de malerier der er til salg eller kig gerne forbi hvis du vil se nærmere på min kunst :)

Jeg har i øjeblikket et par malerier til salg.